0 Läs mer >>
En dag som denna kan man bara sakna Berlins puls och värme. Tänk att hänga där inatt. Bara höra tunga beat och dansa som en galning tills det är dags för lunch nästföljande dag.. Åh. Tänte dela med mig av en skön mix av Berlins puls. Tror det vara ett reportage på vagabond som tipsade om dessa spår. Och jag kan bara hålla med. Så sjukt skönt. Men det bästa är när man upplever en helt makalös dj stå och mixa detta direkt på någon sunkig nattklubb.

Så snurra in detta albumet på spotify och dröm dig bort till någon het klubb i stadens hjärta!
Berlin, Berlin, Berlin 





Haha, just love BERLIN!
Love M.

Ge mig Berlin nu.

0 Läs mer >>

Mardrömmar. Behöver jag säga mer? Åh, ge mig mina nätter tillbaka! NU!



Jag vill sova lika skönt som jag alltid lyckades med när jag var femton..
ZzzZ.

My deadly dreams.

1 Läs mer >>
Jag äger tre kameror och alla har lyckats gå i kras ungefär samtidigt. Knappt irreterande. Här kommer iaf en liten flört med hur mitt kök ser ut.. Dock tagit med webcamen så sådär snygg bild.. Men kommer mer sen!

 Love M.

Sneak peak.

0 Läs mer >>
I'm back. Back on track så att säga. Tillbaka på bloggen. Tillbaka i verkligheten. Hänt både mycket och litet. Bra va? Haha. Nä men har länge funderat på att ta bort min facebook och blogg, så fruktansvärt mycket onödig tid man lägger där. Och ja, jag väljer själv. Men det är så jävla enkelt att bara logga in och spendera ett gäng timmar när man annars bara skulle suttit själv framför tvn.. Men känns så himla dumt att ta bort den helt - socialt självmord som det så fint kallas. Jag vill ju fortfarande ha den för att dela bilder och hålla kontakten med alla snygga människor man träffat på alla sidor om jorden. Hrm. Så nu är det helt enkelt dags att ta tag i det där äventyret jag tjatat om så länge. Dags att rycka upp mig och göra de förändringar jag vill. Har tagit små steg framåt en tid nu, men snart får jag lägga korten på borden och köra all in..

Jääh, roligare update comin' up!
Love M.

Don't stop push it no...

0 Läs mer >>
Efter en sjukt lyckad utgång med timmar av dans i allt för höga klackar och för stora rörelser är min kropp helt död. Att jag dessutom hann med en löptur i morse gjorde inte saken bättre heller.. Lägg sedan till en halv dag på soffan. Som i detta fall är en kandidat till Sveriges värsta.. - Ont varje cm av nacken, ryggen och benen. ÅH. Ge mig en massage nununu! Står inte ut. Men tyvärr har jag inte någon massör hemma och det är lite för långt till thais stränder. Så jag får nöja mig med ett bad och sedan själv försöka massera så gott det går. Åh.

Gnäll, gnäll, gnäll.
Love M.

En massage tack!

0 Läs mer >>
Får inte ihop det. Det där med att skriva på helgen.. Iaf har helgen bestått av mycket farande tur & retur helsingborg, malmö och ängelholm. Sjukt om man skulle börja räkna hur många mil det rullats över.. Har dock hunnit med både inredningskoll, sett HIF vinna över bois och haft en sjukt lyckad utgång! TEMPO. Dessutom vaknat en söndag utan bakfylla! Det ni! Jag har dock destu mer träningsvärk och början till nackspärr, men det är en helt annan historia ; )

Idag ska jag mysa med mor och far. Hann inte se några galna bilder igår, så får ta igen det idag.Med en bit god mat kanske.. : ) Nu blir det till att ut och promenixa el springa i takt till the knife.

En liten uppdatering iaf! Tyvärr ingen outfitbild från fetsen dock haha. Kan lova att det var jävligt hett iaf ; )
Dream on!
Love M.

Sämsta helgbloggaren?

0 Läs mer >>

Haha, det är sjukt hur schizofren jag är i min personliga stil. Tror det är svaret till min enorma garderob.. Att jag måste ha grejer hemma till vilken stil jag än skulle inta under just den dagen. Det började någon gång på gymnasiet när jag slets mellan att vara rockig estet på mina extrakurser och den mer avskalade stilen som jag behövde ha för att visa att jag gick på samhällsprogramet. När jag sen dessutom fick in dansen i mitt liv började jag klä mig som en mindre gangsta. Det är anledningen att jag fortfarande älskar att ha ett par snygga baggybrallor när som helst. Och  stilarna har inte blivit färre. Sedan har vi haft en hippieperiod. En bohem. En konservativ. Jääh Jag har gått över det mesta.

Mitt i-landsproblem har tack vare detta ofta varit att bestämma vilken stil jag ska använda till olika tillfällen.. Det styrs av vem jag ska hänga med. Vart jag ska vara. Vad vi ska göra. Men här har jag ytterligare ett val. Vill jag följa med det som förväntas av situationen eller vi jag bryta av helt? Dessutom är många av mina stiler så långt ifrån varandra att de inte går att kombinera. - Det ska dock tilläggas att jag  alltid strävar lite efter balansen mellan det söta och salta. Jag älskar att leka med kontraster som folk inte förväntar sig.. Accesoarer och smink har hjälpt mig mycket med denna balans. Det går att förändra intrycket så himla enkelt med det.

                                              

Så idag när jag då ska ut och lämna ut spontanansökningar till olika företag har jag grubblat ett tag innan jag bestämde vad jag skulle ha på mig.. Dessutom bunta ihop liknande företag till idag och inte ta alla på samma dag. Så idag kör jag en polerad Madde. Bortstar till och med håret!! Haha. Har en känsla att de vill ha lite mer profisionellt intryck på dessa företag..

VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG OM EGENTLIGEN INGENTING. OCH NU HITTAR JAG INTE ENS NÅGRA BILDER FÖR ATT VISA VAD JAG SVAMMLAT OM. HAHA. GRATTIS!

Love M.

Welcome to my silly l...

0 Läs mer >>
..När man har fått hem ett så underbart paket som jag.. Cdon lyckades med att leverera i tid den här gången. Dock förstort för att hamna i brevinkastet så fick ner och hämta ut det på posten. Men så grrreat. Innehåller allt vad man behöver för att överleva ensam i lägenheten ett tag till. 4 skivor, en dvd och en krigsserie. Nice. Nu när skivlagret bommat igen lär det få bli lite fler nätköp. Tyvärr. Men de var de ända som höll hyffsade priser på sina skivor. I stan är det ju löjligt vad de lägger på. Grrao.

Fan vilka bra köp. Kommer rapport om de olika köpen sedan, nu vill jag bara smälla igång en skiva samtidigt som jag kollar på filmen och har serien på datorn. Kan gå sådär. Men multitasking is the way!

Play on!
Love M.

Varför tänka utanför ...

1 Läs mer >>


Jääh, jag ska ju leva på luft nu är det tänkt.. Minimera utgifterna. Och det funkar faktiskt hyffsat. Har under de senaste dagarna bara lagat mat av det som redan fanns i frysen och kylen. Gott som fan. Men att äta ett helt vitlöksbröd själv till måltiden är kanske inte det nyttigaste. Och fräschaste. Men skitsamma. Billigt värre iaf! Och idag hade jag egentligen planerat afterwork i stan. Men sparar in pengarna på tågresan och stannar hemma. Köper ett billigt vin (55 spänn!) och ser om det fungerar att dricka vin under 100-lappen..

Så nu ska jag ut på balkongen och innjuta solen, ett par glas rosé och en bra bok! Slår aw i stan med hästlängder! Bara sällskapet som fattas..

Haha, take care.
Love M.

Baksidan med attt bli...

0 Läs mer >>



Björk. Jag är ju allergisk mot björk. Pollen iofs. Inte artisten. Hrm. Men det dröjde länge innan jag vågade möta henne på djupet. Verkligen lyssna. Häpna. Och fundera. - Alla har vi nog sett bilden av Björk med svanklänningen. Det var typ allt jag visste om henne. Att hon på någon gala hade en klänning i form av en svan.. Det räckte för mig. - Hon var en sån..

Men så kom jag kontakt med joga. Låten joga. Som Björk hade gjort. Det är bara några månader sedan. Men den trollband mig direkt. Den fanns med på Homogenicalbumet som kom ut 97. När jag var för ung för att förstå vad detta var. Så sjukt inspirerande och peppande låt. En låt som flörtar med äventyr och kärlek.

"All that no one sees
You see what's inside of me
Every nerve that hurts
You heal deep inside of me, ooh
You don't have to speak
I feel"

                 

Fantastiska kvinna. Lyssna på Joga, Hyperballad, Human Behaviour, Bachelorette och så många fler. Låtarna ger tid till andning och stora tankar. Det är vackert. Rörigt. Ärligt. Och fantasifullt. Åh, jag är nästan kär.

"it's real early morning
no-one is awake
i'm back at my cliff
still throwing things off
i listen to the sounds they make
on their way down
i follow with my eyes 'til they crash
imagine what my body would sound like
slamming against those rocks"

Jag köpte Björks greatest hits (vilket är emot mina principer, men var den skivlagret hade kvar). Men efter vidare inlyssning är nu ett par andra album stadigt skrivna på min måstelista. Björk som fick ta emot Polarpriset i fjol. Hon gjorde uttalanden om att hon inte kände till priset, men blev väldigt hedrad av att bli tillfrågad att ta emot priset. Hon gjorde dessutom ett uttalande om musikens framtid. Hur internet håller på att "förstöra" marknaden för artisterna. 

– Jag ser inte musik på nätet som ett dilemma utan som stimulans. Behovet av musik i världen kommer alltid att vinna över de hinder som formaten utgör. - Fint sagt inte sant?

Leave me now, return tonight..
Love M.

 

I'm a whisper in wate...

0 Läs mer >>
Blir till att ta en lång löptur i takt till adept och alesanas trygga famn.

"Forever, it's just an empty word that often drowns behind the illusions
Yet we always try to encourage our disbelieves with such a frailty word"
- Adept

Kommer förhoppningsvis ett hyllningsinlägg till björk och lite cdonrapporter. Men fuck off sålänge, would ya?
M.

Fuck this morning.

0 Läs mer >>
Jääh. Nu var det beslutat. Jag ska leva på luft nu. Ett tag iaf. Ska bli spännande. Typ.

Eller vinner jag på 50/50 lotten ikväll?!
Love M.

Breathe in breathe ou...

0 Läs mer >>
Aa, jag vet faktiskt inte vilket mitt stjärntecken är.. De tvistar om det. Vissa spåtanter påstår jag är det ena och några horoskop att jag är det andra. Likheten är iaf vattnet. Och det stämmer. På sommaren är jag ingen som solar. Jag är i plurret och kastar boll eller hoppar i vågorna. Jääh, häftigt värre. Och när det inte är badsäsong spenderar jag ett antal timmar i badet hemma. Så skönt. Efter en löprunda. En kall morgonpromenad. Innan festen med en kall öl. Efter en stressig dag med ett glas vin. En skön pluggstund. Aa, tillfällena är många. Och baden långa. Ett par droppar olja eller lite skum för att piffa till det. En skön skiva på precis lagom volym. Ett par ljus tända och man kan ligga i timmar. Nästan. Iaf tills man är så nära ett russin det går.. Så nu nyss uppkommen från ett bad går jag runt i morgonrocken och dricker the. Tänk om varje dag började såhär..

Annars ska dagen gå i studiernas tecken. I den hemska tapens tecken. Och kanske lite jobbsökandets tecken också. Ambitiöst värre! Får se hur mycket som hinns med.. Och i vilken ordning det prioriteras. Blir iaf hockey ikväll! Drar med mig den vettiga kusinen som faktiskt gillar rögle och inte äckelmalmö. Jääh.

Enjoy the silence..
Love M.

Vattuman eller Fisk?

0 Läs mer >>
Japp, köpstopp på kläder. Då spenderas det som tidigare nämt pengar på skivor, filmer och serier. Och idag blev det pengar på inredning. Men så jävla läckert. Och prisvärt. Om än det känns i plånboken så gör det stor skillnad i min lägenhet i förvandling : )

Förutom att spenderat pengar och åkt runt i Ljungbyhed har jag dessutom hunnit riva en liten bit av tapeten i storarummet iaf. Segt men effektivt. Har fullt med både sår och blåsor på fingrarna nu dock.. Men snart är gräsligheten borta och jag kan börja känna mig hemma på allvar!

   

Grrao, imorn fortsätter äventyret med tapeten..
Love M.

Sick, sick mind.

1 Läs mer >>
Vilken pärla det är. Så varm liten by där alla känner alla på ett bra sätt. Blev att åka dit istället för till Skäralid. Körde inom byn för att köpa blommor till farmor & farfars grav och en biskvi till mig. På bästa fiket jag vet. Underbara kakor! Mums. Så körde jag ut till Risebergakyrka och lablommorna i minneslunden. Gick sedan vidare till min favoritplats i nere på backen mot ån. Under de stora träden. - Det är här jag gör allt mitt stortänkande.. Idag blev det mest fika. Och lyckades ta några självportträtt. Måste ju komma igång med det om jag ska visa alla mina äventyr.

   

Men bara det här att komma iväg med bilen. Köra. Njuta. Tänka. Grubbla. Att vara fri att göra vad man vill. Köra vart man vill. Jag älskar det. Hade inte klarat mig många dygn utan min lilla bil. Det infinner sig ett lugn hos mig när jag än kör. Och min favoritväg ligger just från Riseberga till Perstorp. Denna underbara väg. Den har fått stå ut med mig i alla skick och alla väder. Den har fotograferats och agerat sovplats. Love it.

Självklart är musiken också viktig när man är ute och kör. Den måste anpassas efter humör och väder. Idag valde jag Kleeups album från 08. Så jävla skön. Inget jobbigt. Den är bara len, mjuk och pepp. Tror verkligen att jag är förälskad i varje spår på den..



En fantastisk början på dagen : ) Snart bär det av till stan för att köpa lite fler grejer till "renoveringen". Får väl bli en glass i hamnen med..

Well, älskar att min egoblogg verkligen varit EGO idag. Med bilder och allt. Haha. Men det bjuder jag på idag! Osminkad och ofräsch men ack så glad ändå. Ha en lika bra dag du!

Love M.

Ljungbyhed.

0 Läs mer >>
Fan vad tråkig jag börjar bli här.. Funderar på att börja köra temablogg snart igen.. Kollade in min gamla musikblogg som jag också tyvärr tappade intresset för, men då skrev jag iaf på ett roligt sätt..
http://madlys.blogg.se/

Och min gamla egoblogg som jag iofs inte kan tycka är bra för fem öre, men den följer också samma mall, jag tröttnar efter ett par veckor. Grrao.
http://madly.blogg.se/

Well, får se om jag kan speeda upp det lite här i dagarna. Får ta up fotograferandet igen och bjuda på lite smaskigheter.. Häftigt värre...

Keep cool.
Love M.

Usla inlägg.