0 Läs mer >>
"I hope I find a place where I feel I belong"







Mys. Tända ljus i hela lägenheten. Damien Rice i spelaren. En gosig filt. - Så har min kväll spenderats. Ett alldeles ypperligt sätt att fira hifvinsten på kan jag tycka. Jag har en tuff arbetsvecka framför mig, sådär måttligt sugen på det kan jag säga. Fick riktig jobbångest idag. Men jag hoppas att ett par sköna drömmar kan råda bot på den.

Sweet dreams.
Love M.

Those times that I wa...

0 Läs mer >>
"Know when to fold 'em"



Om livet vore mer än ett pokerparti ändå..

Äsch! - Nu drar jag till stan & bjuder på några slängkyssar!

Over and out.
Love M.

You've got to know wh...

0 Läs mer >>
"Makes it feel like life ain't bad"

Har en så fruktanstvärt mysig kväll. Alldeles alena. I en smutsig och stökig lägenhet. Men vad gör det. Jag ligger bara på golvet och lyssnar igenom mina skivor. Andas. Tänker. Slappnar av. Åh. Det gör gott att ha ett tungt arbete. Det är först nu jag tar vara på de där extra sköna stunderna. Lugnet. Känna hur kroppen sakta slappnar av. Det är så mycket som snurrar omkring i dagarna just nu. Så när jag plötsligt får ro att släppa dessa så innfinner sig ett enormt lugn. En lättnad. Nu ska jag snart gå och sova i min underbara säng. Hoppas på en lika skön natt som kväll. Mys.

 2008.

These could be the good old days..
Love M.

I like waking up afte...

1 Läs mer >>
"Å sjungit med fast ingen kan"

Hishult. Släktträff. Skratt. Dans. - Whoop! Whoop!



Efter en fredag av räkfrossa & fest så startade vi lördagen med ett par varv på gocartbanan i Laholm. Åtta man på plats och nerverna på helspänn.



Ouverallen på & humöret på topp!



Laddat gäng. & ni ser vem som tar täten..



Som ett barn.



Brruuum.



Å så blev det tyvärr som det blev.. Men fick ju låta Peter, som äldsta man på banan, vinna.



Väl tillbaka & efter en raggardusch fick familjen Hansson agera lekledare och fixa tipsrunda och ett gäng intressanta lekar.. Ett förväntansfullt står och peppar.









Tungt jobb som lekledare.



Vinnargänget!! Aka reklamstatister.



Grillmästare i sina esse. Eller hur var det nu?



Dans! Dans! Dans! Bengan visar höfterna!



Undrar vad för steg som kan visas där..

Ja. Vi har den bästa släktträffen. Så sjukt trevligt en hel helg. En gång varje sommar.

Sommaren är kort.
Love M.

För alla gånger som v...

0 Läs mer >>
"Take a rest, as a friend, as an old memory."



Så har man gjort det igen. Varit inne på cdon lite för länge. Blev för svårt att motstå att köpa ett nytt gäng skivor, nu när de tagi tillbaka bonusstegen igen. Så det fick bli åtta skivor, tre livedvder & en bok. Tror iaf att det var alles. Men det kliar redan i fingrarna efter några skivor till.. Hrm. Får hålla till godo med albumen på spotify tills de landar i lådan..

Let the music play.
Love M.

Take your time, hurry...

0 Läs mer >>
"But the only thing that you're killing is your time"









"Just like before
She never used to mind"

Idag är det de stora tänkarnas dag. Ja, iaf för min del. Idag ska det kluras, filosoferas & grubblas. Framtiden ska bli klar. Tyngden ska lätta. Idag blir det äventyr. Storslagna. Listor ska göras. Ansökningar sändas. Beslut ska fattas. Drömmar ska lyfta. Blir att åka till mitt secret hideout i Skäralid. Att bara sitta där gör vilket sinne som helst lugnt. Hade först en tanke att köra till Tingsryd som bilderna fick agera inspiration för. Men tog mitt sunda förnuft till fånga och sparade in några mil. Men vem vet. Jag kanske hamnar på bilkyrkogården idag ändå. Åh.

Off we go.
Love M.

You call yourself a k...

0 Läs mer >>
"But clever ain't wise"



Efter en biltur med Babyshambles på högsta så kommer de där känslorna om att fly till England sig påminnda igen. Åh. Jag har ingen aning vad fan jag ska göra där. Vad det är som lockar. (Ja, förutom världens porrigaste dialekt, od öl, bra musik, skön atmosfär osv..). Jag har längtat till England sedan barnsben, och trots mina besök har jag fortfarande inte blivit riktigt nöjd. Men om det är rätt för mig just nu är jag inte speciellt säker på. Åh. Så nu lägger jag kvällen på att leta bland olika sidor om tips på att fördriva tid i England. Känner på mig att det kommer bli sköna drömmar efter det iaf!

Fuck forever.
Love M.

Because I'm so clever...

0 Läs mer >>
"And take what's theirs"





Energin är här igen. Nu är det dags att ta tag i träningen. Tennis en timme igår - fantastiskt kul. Att man aldrig testat på det tidigare.. Idag blev det en löptur med ex antal ryck. Blev totalt slut. Jag har tydligen inte samma form som för flertalet år sedan.. Ytterst märkligt. Men nu blir det till att träna tills jag är nöjd. Jag vill inte dö efter varje ryck. Nix. Nu är det andra bullar som gäller! Whoop whoop.

Over and out.
Love M.

Poor people are gonna...

1 Läs mer >>
"För jag vill inte sova själv"







Har varit en helt fantastisk helg, innehållande allt man kan begära. Het mat, heta kvinnor & män, bra musik, god dryck, aktivitet och skratt. En underbar helg, spenderad med de bästa.

Halmstad bjöd på efterlängtat tjejsnack. Tänk att det är mer än ett halvår sedan vi sist sågs alla fyra kvinnor på samma gång. MYS. Vi hade en hel del att ta igen.. Minst sagt. Alla hade gjort någon drastisk förändring under halvåret som innebar update. Män har kommit - män har gått, land har intagits - land har lämnats, arbeten har sökts - arbeten har ökat & det givna ämnet hos oss - sexet såklart! Haha. Skratt och tårar som bokstavligt talat flödade. Så himla mysigt att snacka ut, framtidsfilosofera, festa som bara vi kan & ha pyamasparty!



Förutom den fantatsiska helgen så var vi och såg på Robyn på Sofiero i tisdags. Det var helt galet bra. Sånt röj. Det var Dans. Dans. Dans. Och vilken kvinna. Energi. Å, ryser bara jag tänker på't.

Underbara sommartid.
Love M.

Jag följer med dig he...

0 Läs mer >>
"Inhaling natures oldest way to tell you exactly what you want to hear"

 Perstorp.

Idag är det Adept & Alesana som gäller. Så jävla skönt. Att musik kan göra så mycket med en dag.

Fuck you.
Love M.

I often stand against...

0 Läs mer >>
"and the moment to die"



Idag har jag tänkt på dig. Mycket.  Var vid minneslunden idag. Körde förbi torpet idag. Radhuset. Byn. Caféet. Blomsterbutiken. Idag var en sådan dag jag hade flytt hem till dig. Du hade inte ställt nägra dumma frågor. Istället bjudit på hembakat bröd med ost & gurka. Och till det the, med en massa honung. Sen hade vi spelat "Chicago" med de gamla örena. Och vi hade vikit oss dubbla av skratt och trötthet. Det hade räddat hela min dag. Du. Du finns inte här idag. Men jag tänker på dig var dag.

Jag saknar dig.
Love M.

The moment to live..