1 Läs mer >>


Åh vad jag älskar den stan. Och på fredag är jag där igen! Det råkar just vara nyår då också.. : P

Det blir mitt tredje besök i staden men det känns verkligen som jag varit där både längre och fler gånger. Men minnet behöver alltid friskas upp så nu sitter jag och letar hetaste tipsen. Dessutom har jag ett mission att hitta en restaurang som vi kan boka bord på på nyår, såhär i sista minuten.. Lätt?

Kan tipsa om http://res.se/cityguide/berlin/restauranger, sjukt många tips. Jag har ätit på flera av dem, men här fanns det verkligen många godbitar.

Love M.

Berlin, Berlin, Berli...

1 Läs mer >>


   
     


De senaste halssmyckena som har fått flytta hem till mig. Åh så läckra de är. Syns inte riktigt på dessa bilderna, men en tentapluggdag som denna så är man inte allt för läcker - så bilder med halsbanden hänger på - de kommer en annan dag : ) Men jag är sjukt nöjd med dem, och har ändå inte lagt ner för mycket pengar på kalaset..

Love M.

Istället för halsduke...

0 Läs mer >>


Josåatt. Efter en helg helt utan bloggande har jag en del att ta igen. Både hat och älskvärt har dykt upp. En massa mys hos mor och far iaf : )

Det har också blivit en hel del inhandling inför Berlin, och eftersom jag snöat helt in på smycken nu så är det just det jag spenderat mest på.. Ska lägga upp dem lite efterhand, men är grymt nöjd. Mitt första Madlysmycke har landat hos mig och ett dussin andra underbara. LOVE. Både från nätet och i butiker.

Love M.

Lullull..

0 Läs mer >>

Ja, jag övar redan.. Jag och de två snyggaste kvinnorna i mitt liv ska fira nyår i B E R L I N ! Det komer vara så sjukt underbart och bra på alla sätt.. Jag är ju förälskad i staden redan. Detta blir mitt tredje besök på 1,5 år och jag kan inte sluta tänka på att vi snart är där! ÅH! Vi kommer hänga i staden i fem dagar och hinna med mycket party, shopping och galna upptåg. Det mesta kommer nog restera i skratt..

http://gogermany.about.com/od/eventsandfestivals/p/newyear_Berlin.htm

Vad sägs som detta; 

On New Year's Eve, Berlin throws the biggest open-air party in the world. With more than a million people welcoming the New Year at the Brandenburg Gate, Germany's signature landmark, the Berlin party even tops the New Year festivities of New York and London.

ÅH! Ge mig Berlin och nyår NU!

Love M.

Guten Rutsch!

0 Läs mer >>

Aa, blogg.se ville inte fungera under gårdagen och därmed inga inlägg. Segt när man väl kommit igång, men sånt får man ta. Destu mer tid kunde jag lägga på stud och än mer på nätshopping!

Sitter just nu och kollar på musikhjälpen på 2an. Fantastiskt att med hjälp av musik samla in pengar till något så hemskt. Får bli ett par låtönskningar under dagen. Emil Jensen går på kl. åtta, check it out vettja!

Well, bara en snabb update.

Love M.

Dipp.

0 Läs mer >>

Japp, då har man presterat åtta år som marknaschef i företaget 4 Future AB.. Jo men så är det faktiskt. Och vi gick med ordentlig vinst ska ni veta! Haha. Handen på hjärtat så var det ett företagsspel i ekonomikursen där vi skulle utveckla ett företag. Och det lyckades vi bra med! Åttaliga timmar spenderade, och fler att göra. Ikväll gjorde vi det sista rycket mellan två och åtta och har nu "bara" rapporten att skriva.. Men det ska nog gå bra!



På vägen hem med tåget, som känns som en hel evighet nu när det är alla uppehåll igen, ställde jag in spotify på att bara lira White Lies och Pavement. Riktigt bra lyssning om jag får säga det själv. Två olika band med två unika sound. Pavement var ju aktuella under 90-talet medan White Lies är rykande heta i jämförelse.. De båda banden lirar en skön rock. Jag som vanligtvis lyssnar på band med lite högre decibell och skrik, tycker dessa band passa utmärkt som avslappning.

Lyssna och bedöm själva. : )

Love M.

       

8 år som marknadschef...

0 Läs mer >>

Åh. Argh. Grr.

Att det kan vara så svårt att ta ett beslut om att fortsätta studera eller ej. Sitter i skolan nu och är inspirerad tll tusen, letar praktikplats och funderar över terminen utomlands.. Samtidigt som jag hade bestämt mig i förra veckan att hoppa av oavsätt hur det gick denna terminen.. Grrao.

Jag har gått 1,5 år och det är bara 1,5 år kvar. Men det känns som totalt onödig tid egentligen. Eller? Kan jag anpassa utbildningen så den passar mina drömmar? Kan jag få utbildningen att bli kul och intressant? Hrm. Stora frågor som söker svar.. Grrao. Får se vad dagen har att säga till om. "Mitt förvirrade sinne".

Love M.

Beslutsångest.

0 Läs mer >>
Off to school.

 Love M.

Bored as hell.

0 Läs mer >>

http://www.youtube.com/watch?v=OYws8biwOYc

En klassiker för att höja humornivån på dagen. Och idag behövs det lite awesomeness!



Snart jul. Men skolan slutar inte för det. Innan jag kan fira jul ska jag hinna skriva ett vetenskapligtarbete, en tenta och komma en bra bit på ekonomirapporten. Direkt efter jul har jag tre tentor och en presskonferans. Underbart. Energin på botten just nu också. Men det är bara att bita i det sura..

Love M.

 

I'm awesome.

0 Läs mer >>

När klockan är såhär tidigt funkar det inte att lyssna på rock, då blir jag alldeles för tvär resten av dagen. Det jag gillar att starta dagen med istället är chill gitarrspel. Bara en eller två gitarrer, en skön röst och mjuka, lena texter. Det är nu jag har tid att drömma mig bort, planera min framtid och leka med tanken om vad dagen kan erbjuda. Listan på dessa band kan göras lång, men jag gillar att hitta nytt. Idag var det en sådan morgon. Ibland kan spotify visa sig vara en guldgruva! Hittade runt fyra nya band idag. De som fastnade och som gått på repeat tills nu blev Kings Of Convenience. Sjukt skönt. Albumet jag fastnade för var Quiet Is The New Loud.

Lyssna, dröm och njut.

Love M.

But I can't find the ...

0 Läs mer >>

Fantastiska Kent. Trots att jag har alla Kents skivor och har gillat dem länge, länge, var det första gången jag såg dem live i sommras. På Sofiero. Sjuk känsla. De har verkligen ett sätt att beröra. Och hjärta är helt fast idag. Startade min dag som första låt i mp3n på tåget in till studet. Så jäkla pepp. På ett starkt sätt. Har fått mig att tänka och drömma hela dagen. Åh, hoppas alla planer blir av : )

Kolla in videon, lite udda, men det ger halva känslan.

http://www.youtube.com/watch?v=7ziKTYUINWE

Love M.

Genom hålet i mitt hj...

0 Läs mer >>

Hur kan jag ha undgått detta är ett mysterium.. Madly by Truly Madly gör sjukt snygga smycken till det absolut bästa namnet. MADLY. Ni som känner mig vet att jag kallar mig madly allt som oftast. På mail, som smeknamn, tidigare bloggar och på en massa andra platser. G A L E T att jag missat att det lanserats ett svenskt smyckesmärke med det namnet.

Förutom att namnet är det samma som jag använt de senaste fem åren så är smyckena helt i min smak. Dessutom blev jag nästan mörkrädd när jag såg introt på deras hemsida http://www.trulymadly.se/M_intro.html då det dyker upp galgar där smyckena är "hängda" på.  EXAKT SÅ HAR JAG DET HEMMA HOS MIG! Och nej, jag är inte den enda som har det så, men galet att ett märke med samma namn som mig också gör på det viset.. Ellerhur? Haha. Knäppt.

Ett helt klart ÄLSKA tillfälle! (Om än lite ledsamt då jag inte kan använda "madly" till det jag vill senare)



Kolla in och njut. Blir några klick hem till mig kan jag säga.. Priserna ligger väl runt 300 - 700kr.


                   

Smyckena säljs lite varstans, Nelly.com & Stayhard.se tex.

Åh, knappt udda.. Men nu ska jag försöka plugga lite igen..

Love M.

Madly. Det är väl jag...

0 Läs mer >>

De som känner mig, det behöver inte vara speciellt väl, vet att jag är väldigt stark i mina utläggningar. Jag antingen hatar eller älskar något. Hatar jag något kan jag tjata om hur värdelöst det är hur länge som helst. Och älskar jag något kan jag inte få nog av att få dela med mig av det.

Jag tänkte att det kan vara temat för min blogg. Den hårda kontrasten mellan svart och vitt. Att hata eller älska. För starka åsikter har jag gott om. Och då borde ju aldrig inläggen och inspirationen ta slut. Right? Mest åsikter har jag nog om musik och sport. Men jag försöker lägga mig i så mycket som möjligt tyvärr tror jag. Men jag har svårt att inte ha en åsikt om något. Jag älskar att diskutera och debattera. Vilket min familj och mina vänner ofta fått utstå. Men jag tror vi alla har en liten debattör inom oss, bara det att många inte är vidare intresserade av att leka med just den personligheten.



Just idag är mitt största hatamoment att tentaplugga. Jag är totalt värdelös på det. Blir aldrig att jag börjar plugga i tid utan att jag hamnar med böckerna i näsan dagen innan eller samma dag (som idag) och till slut ger upp med det eftersom det inte käns som jag reder det med så kort pluggtid. Smart va?

Så nu tar jag ännu en älskad paus och kollar runt på nätet efter fina underkläder och nyårsklänningar inför Berlin..

Love M.

Svart eller vitt.