0 Läs mer >>
Idag har jag haft tvättid, alltid lika kul. Typ. Men gick hyffsat snabbt. Hade tvn igång och kikade på det engelska bröllopet. (Kan tilläggas att jag var bombsäker på att jag var född prinsessa i England, men skickad till Sverige tills min 17års dag kom och de hämtade tillbaka mig.. Knappt besviken jag blev efter min 17års dag..). Men det som gjorde min dag var ändå min gamla crush Becks. David Beckham. Mannen jag hade allt med. Följde varje fotbollsteg och varje frisyr. Använde mig av nummer 7 i fotbollslaget och spelade höger ytter. Till och med frisyren hade jag som Becks i hans real tider om jag inte minns fel. Och nu blixtrade det till igen. Fan vad läcker han var. Efter alla mina crusher på slitna rockdudes så kändes han så jäkla fräsch. ÅH. Och Victorias skor var ju inte att leka med heller. Hett, hett, hett.

 MUMS.

Och dagen fortsätter med en snabbistripp till Hässleholm och för vidare fortsättning i Ängelholm. Sara och jag ska ut och göra byn osäker.. Vi vet ju alla hur det slutade sist. Lite mer stil på det hela ikväll! : )

Mys på!
Love M.

This is good stuff!

0 Läs mer >>
Jeeah. Så startade man dagen med en skön löptur. Började riktigt bra, kände att grundkondisen satt i. Musiken dunkade fint. Skorna studsade mig fram och solen stekte på. - Summan var att det var helt perfekt. Tills jag efter halva biten, ca 3-4 km in och kvar, känner en viss smärta i fötterna. FAN. Blåsor på väg. Försökte springa på så gott det gick hem, blev dock mest haltande till slut. Och visst. Hemma upptäcker jag 6 blåsor som växer till sig till äckligt sprängfyllda variga saker. SMÄRTA. Så då är det tydligen bevisat att mina fötter är cp. Helt galet. Provat med för stora skor. Och nu senast dessa som de lovade var helt perfekt storlek. JAG BLIR KNÄPP.

Sedan blev det en tur till Hbg för lite häng hos bror min. Nice vare. Och sedan en rolig tur med bilen hem i mörkret : ) Älska de stunderna, jag, vägen, bilen och Foo på lite för hög volym. MUMS. - Och nu blir det sängen för att vakna utvilad för en härlig tvättdag imorn : P

 AJAJAJ!

Stay hard!
Love M.

Run run run.

1 Läs mer >>


Ja, efter att ha haft ett uppehåll på bloggen då jag bara inte fann något intressant att skriva om har jag nu kommit fram till att göra om den på nytt. Suck. Men jag gillar att skriva och jag tror det finns dem som gillar att läsa. Så varför inte ändra om så den kan bli så bra som det går? Bloggen jag nu vill arbeta med kommer handla om mig! Otippat ellehur! Om mig och vad som får mig att må bra. Det kommer handla om allt från musik, konst och film till funderingar, drömmar och visioner till män, träning och sex. Ja, vad som än kommer upp så att säga.



De senaste åren har jag fått vara med om de mest fantastiska sakerna så som härliga vänner, tågluff, formel 1 och ljuvliga konserter. Men åren har också tagit ner mig på marken. Jag har varit med om en taskig avslutning på jobb, en skola som totalt kraschat, vänner som försvunnit, äckelgubbar som varit svin, ett slut på ett 5,5 år långt förhållande och en ständig identitetskris. Låter så litet på papper. Men så stort för mig. Och efter ett par bakisuppvaknanden så känner jag bara att jag måste ta tag i allt. Jag måste börja må bra och fundera ut vad jag vill i framtiden.



Jag känner mig redo och taggad för en stor förändring. En stor förbättring och mina första steg är redan tagna.

Baby, I was born this way..
Love M.

Slut på depp bara pep...

0 Läs mer >>

Fuck this.
M.

When all is said and ...

0 Läs mer >>


Då blir det till att spendera ex antal dagar i Helsingborg nu tills allt är klart.. Ska bli skönt att få komma ut ur byn och få lite mer att göra än titta på repriser och spela ps2. Haha.

Shine on!
Love M.

Work work work.

0 Läs mer >>
Så var helgen här! Jadå! Och bra ska den också bli! Förra är ju svårslagen.. Haha. Men med sol och värme, gott vin så kan den inte bli sämre! Sommardäck på kärran nu också, och imorn kör jag wet t-shirttävling och tvättar bilen.. Jääh. Kommer bli så läcker. Bilen då : )

Snart ska jag börja med kvällskrubbet. Men innan det ska jag nog ta en tur på min kära cykel som används två gånger sen april 08.. Känner att det ska bli en sommar på hoj, både utan och med motor?! Lätt. Men förövrigt är helgen faktiskt oplanerad. Sååå skönt. Att kunna göra det som faller en in sådär i sista sekunden! Nice : ) Ses säkert!

Så keep it cool!
Love M.

I just wanna make you...

0 Läs mer >>
Dags för klipp&färg-tid. Och som alltid blir jag sugen att göra det brunt igen. Trivs bäst när jag är fejkbrunett. Men nu har jag ändå låtit bli sedan hösten 09. Det är starkt! 05, 08 & 09 färgade jag det brunt på hösten. För att sedan avfärga och låta mitt blonda växa ut lagom till sommaren igen. Nice huh? Det bästa av två världar.

Tänkte visa en egobildserie från mintt första blond/brunettår (Även kallade egoår). Haha!

2005

Före   Efter

Looking good..
Love M.




A simple haircut.

2 Läs mer >>

ÅH. Jag dör så länge sedan det var jag var och hoppade som helt galen på någon skön konsert. Men ekonomin har fått säga sitt nu ett tag. Dessutom har det faktiskt varit lite ont om sköna lirare i södra svealand. Hrm. Men ser inte ut som KB, Mejeriet eller Tivoli har så mycket att erbjuda nu.. Typiskt. Grrao. DET ÄR JU HUR LÅNG TID KVAR SOM HELST TILL FOO I SOMMAR OCKSÅ. Men får väl snurra på några live skivor och livedvder hemma så får man kanske någon liten rysning med lite tur.. : )

Slänger upp några bilder från en spelning med Deportees i fjol sålänge. En konsert som överraskade mig riktigt positivt. Trots ösregn och dimma så lyckades grabbarna leverera riktigt bra tryck som bjöd upp till dans flera gånger om..



       



Dessutom så ska ju jag och Helle till Tivoli i nästa vecka och dansa oss svettiga till Rebecca & Fiona. Så där är det bara till att joina gott folk! Jag kan inte säga att jag har så mycket kunskap om vad de skapar, men ryktet säger att de är jävligt bra. 100 pix och du får hänga med de coola katterna i stan!

Well, keep on rolling baby.
Love M.

Don't shoot the playe...

1 Läs mer >>

Att aldrig gå in på djupet. Att aldrig bli engagerad. Att aldrig vara ärlig. Aldrig blotta sin själ. Allt är svart eller vitt. Ingenting däremellan får äga rum. Att det ska vara så lockande som möjligt. Inbjudande. Enkelt. Att göra allt för att fånga sin publik. Undvika sin egen väg. Följa John. Förbundna ögon. Undvika starka känslor. Bilden av något är det som har betydelse. Illusionen. Inte tanken. Inte viljan. Att slutet är bättre än början. Slutprodukten. Förpackningen. Omslagspappret. Att vända kinden till. Blunda. Hålla andan. Ta två steg framåt. Glömma. Att ta något för givet. Släppa taget om det som borde vara glömt. Sudda ut det ingen annan ska se. Höra. Veta. Falskhet. Smink. Att välja tystnad framför tal. Framför skrift. Att avvakta. Se på. Iaktta. Stänga av. Låta bli. Följa konsekvenserna. Sortera. Välja bort. Ta för sig. Anpassa sig. Förändring. Att behålla lugnet. Avsky för olikheter. Titta i spegeln. Rätta till. Fixa. Polera. Ikläda en roll. Uppvakta. Underhålla. Svälja.

Ytligheter.

0 Läs mer >>
Åh. Vilken känsla. Pepp. Äventyr. Hopp. Äventyr.

Tårarna kom och rysningarna rasade. Helt galet vilken känsla jag fick idag med bilen och Foo Fighters Wasting Light. Riktigt starkt album. Rakt igenom. Bra texter. Bra lir. Bra sång. Och så kom Walk som avslutning. Och vilken avslutning. Trodde inte Foo skulle leverera en så växande stark låt igen. Den bara ökar och ökar och ökar tills man inte vet vad man ska ta sig till. Man åker med. Som en explosion. Atombomb.

I NEVER WANNA DIE.

Så kör in den på spotify, youtube, albumet eller var fan som helst och bara njut. Låt äventyret ta dig långt iväg.
ÅH. 

 Love M.

I never wanna die.

0 Läs mer >>

Fuck the beat I go acapella
Fuck papa doc
Fuck a clock
Fuck a trailler
FUCK EVERYONE
Fuck you if you doubt me
I'm a fucking white trash and I say it proudly
Fuck this battle I dont wanna win - tell these people something they don't know about me

Jeah.
Love M.

Fuck this game.

0 Läs mer >>
Så var dagen här. Den 8 april 2011. Och Foo Fighters Wasting Light har landat i min brevlåda och nu även i spelaren. Fan vad nice! Jag har ju dock sjukvlyssnat på den redan via deras hemsida. Men den är ruggigt bra.. Soundet är lite hårdare och lite opolerat. Porrigt liksom. White Limo är helt galet bra.

 Ett dygn av Foo.

Så nu vet jag vad jag ska göra resten av dagen.. Se fem dvder & lyssna på 10 skivor.. Kommer bli en fantastisk dag! Härligt sätt att starta helgen må jag säga. Bra uppladdning för bästa utgången imorn.

Så gör som jag. Ta fram alla dina Fooskivor, Foodvder och lägg dig på soffan och njut resten av dagen! Jääh.
Love M.

Foo Foo Foo.

0 Läs mer >>

Haha, kul stavning. Det visste jag inte.

   

Let me think about it.
Love M.

Anxiety.

0 Läs mer >>
Åh, älskade väder. Jag älskar alla väder som de flesta andra hatar. Jag älskar ösregn. Jag älskar storm. Och såklart massvis av snö. Och idag var det helt galet väder. Blåste något enormt samtidigt som solen låg på. Busväder. Och då menar jag verkligen bus. Man blir så sugen på att hitta på en massa galna upptåg.

Bara så du vet!
Love M.

BUS-väder.

0 Läs mer >>
Och nu skickade cdon att wasting light var postad.. LOVE.

Wasting Light - påväg...

1 Läs mer >>
Jeep, jag lyckades! Snubben i butiken LOVADE att dessa pjux var lika bra som de till "vuxna". Men det var iofs efter att han hade frågat om det var till mig eller?... Kollat ner och försökt skämta bort det. Åh. Vadå, är det ovanligt att ha stl 33 när man är 21 år? Hallå. Haha. Men nu är det upp till bevis. Jag tänker verkligen lämna tillbaka dem om de inte har den dämpning jag behöver.. Men just nu känns dem sjukt bra! Har aldrig haft den känslan förr.. Att ett par joggingskor verkligen sitter.. Det går inte ens att dra av dem när de är knötna! Galet!

 Nice huh?

Råkade bli några saker till. Underkläder offcourse. Trots köpstopp.. Men kunde inte motstå.. Och hade dessutom pantat flaskor till ett värde av 180, så det fick faktiskt bli ett köp : ) Jeep. Illa. Men så snyggt.

Peace out.
Love M.

Keep on walking.