1 Läs mer >>
"Then you feel who you are"



Fick värsta peppen igår. Träffade en god vän som ALLTID pressar mig till max. Vad gör du nu? Vad ska du göra? Varför gör du de inte nu? LOVA MIG att du gör det NU! Haha. Så jäkla bra. Har satt igång hur många tankar som helst. Det är ibland det lilla som krävs för att man faktiskt ska ta tag i det där svåra. Det man alltid skjuter på tills sista sekund.

Men ibland så är det bara härligt att få den där peppen av någon man inte ser så ofta. De kan oftast se på en på ett annat sätt än de närmsta vännerna eller familjen kan. Se helheten. Så japp. Nu börjar äventyret på allvar!

You rock.
Love M.

Find where you belong...

0 Läs mer >>

"Men jag är det du ser"

All denna energi. Var kommer den ifrån? Misstolka mig inte. Jag är tacksam. Men lite överraskad. Haft en helg av ryggont, feber och kräk. Blä. Trodde då att veckan skulle gå i samma visa. Minus kräk. Men det verkar som jag får en kick av att bli frisk! Igår kämpade jag med att tömma min gamla hårddisk. Tog ex antal timmar. Idag vaknade jag sju (sådär kul..) och började rensa och städa i lägenheten. Gick igenom överfyllda lådor och mappar som behövde sorteras. Och än är inte energin slut. Precis fyllt på med en god frukost på knäckemackor med creamcheese & sallad och en kopp blåbärssoppa till det. Mums. Så nu blir det till att dammsuga över och torka golven i lägenheten. Och sen får vi se vad jag mer kan ställa till med : ) Ska iaf bjuda på bullfika och frisyrtips.

Keep up the good work!
Love M.

Jag är nog inte det d...

0 Läs mer >>
"But I thought this wouldn't hurt a lot"

Den nyttiga livsstilen funkar! Inne på tredje dan med riktig mat, inget godis, träning & andra nyttigheter. Josåatt. Dagen startades med ett löppass i skogen, skönt som attan. Sedan blev det en cykeltur hem. Tog en omväg bara för att det var så härligt att vara igång. Väl hemma i lägenheten blev det till att göra en härlig frukost bestående av smoothie, knäckemackor & limevatten. LIMEVATTEN, ja det dricker jag var dag nu. Bara att ta ett glas vatten och pressa i en halv lime. Så jäkla enkelt, gott och nyttigt. Behövs inga extra vitaminbrus då!

Nu ska jag söka lite trevliga jobb, kika på kurser och så småningom baka lite bullar är det planerat. Mums. - Lite gott får man allt unna sig ändå!

Puss.
Love M.

Decision to decisions...

0 Läs mer >>
"Så tänk att värre har det varit och värre kommer det bli igen"

En effektiv dag.. Har hunnit med att göra en riktig storstädning, tränat och handlat hem lite gott! Ska ju försöka lära mig äta frukost nu samtidigt som jag ska förbättra hela min kostcirkel. För tidigare har det varit helt omöjligt att få ner något innan jag varit vaken i tre-fyra timmar och ofta ännu längre.. Men med lite gott bröd, mycket grönsaker & smoothies så ska det nog funka hoppas jag : )

Ikväll tänder jag ljusen, slår på en livedvd med Nirvana och käkar goda mackor, sväljer en mumsig smoothie (banan, blåbär, björnbär, hallon & youghurt) och ett par koppar the. Så mysigt och bra så! Och det bästa är ändå att sängen är renbäddad vilket garanterar underbar sömn och mysiga drömmar!

Tyvärr funkar inte min kamera idag, men det ser vackert ut kan jag lova!

Lev nu.
Love M.

När du slår upp dina ...

0 Läs mer >>
"Is to empty our minds"



Hälsopepp på hög nivå! Är laddad och sugen på att ta tag i allt nu. Det ska bli mer träning på schemat. Maten ska förbättras. Sockret ska bort. Jobb ska sökas. Och lägenhet ska bli klar. - En liten lätt lista va? Men eftersom jag känner mig laddad och redo så ska det nog kunna gå. Bara man tar små, små steg.. Idag har jag lagt det på en lagom startnivå.. En timmes pw följt av ett lättare fyspass hemma i lägenheten. Och sedan har jag gjort ryck efter ryck i lägenheten. VÄLBEHÖVLIGT. Det komer nog ta några dagar innan lägenheten är klar. Men varför skjuta på det ännu längre? Dessutom har jag hunnit med att kolla lite jobb och käkat lite nyttigt : ) NÖJD. Hoppas detta kan fortsätta nu bara..

Peace.
Love M.


What I want from us..

0 Läs mer >>
"I'm in love"



Off to Copenhagen!

Kisses for free.
Love M.

It's friday..