Jag följer med dig hem ikväll..

"För jag vill inte sova själv"







Har varit en helt fantastisk helg, innehållande allt man kan begära. Het mat, heta kvinnor & män, bra musik, god dryck, aktivitet och skratt. En underbar helg, spenderad med de bästa.

Halmstad bjöd på efterlängtat tjejsnack. Tänk att det är mer än ett halvår sedan vi sist sågs alla fyra kvinnor på samma gång. MYS. Vi hade en hel del att ta igen.. Minst sagt. Alla hade gjort någon drastisk förändring under halvåret som innebar update. Män har kommit - män har gått, land har intagits - land har lämnats, arbeten har sökts - arbeten har ökat & det givna ämnet hos oss - sexet såklart! Haha. Skratt och tårar som bokstavligt talat flödade. Så himla mysigt att snacka ut, framtidsfilosofera, festa som bara vi kan & ha pyamasparty!



Förutom den fantatsiska helgen så var vi och såg på Robyn på Sofiero i tisdags. Det var helt galet bra. Sånt röj. Det var Dans. Dans. Dans. Och vilken kvinna. Energi. Å, ryser bara jag tänker på't.

Underbara sommartid.
Love M.

Kommentarer:

1 Mandiii:

skriven

ÄNTLIGEN! nu orkar man ju faktiskt läsa din blogg, nu när det inte är 3 sidor bara text i stl 10 times!! HAHA ser att du blivit inspirerad ;)

Kommentera här: